Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/accessio/public_html/kTools/kMySQL.php on line 21
Accessio Menedzsment

Cégünkről

Szakértőink 1992 óta nyújtanak üzleti és pályázati tanácsadói, valamint projektmenedzsment szolgáltatásokat hazai és multinacionális vállalatok számára, illetve vesznek részt a támogatáspolitika alakításában és pályázati rendszerek működtetésében. Tanácsadóink tevékenységének eredményeként többek között számos jelentős beruházási, fejlesztési és innovációs projekt nyert támogatást és valósult meg sikeresen. Célunk az, hogy fejlesztési projektekhez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó széleskörű üzleti tapasztalatainkat Ügyfeleink pályázati sikere érdekében fókuszáltan hasznosítsuk.

 

Az uniós források tömeges megjelenésével mára lehetővé vált komplex fejlesztések, beruházások többféle támogatási konstrukcióból történő finanszírozása is. Ügyfeleink fejlesztései sikeres finanszírozásához tapasztalataink szerint olyan üzleti megoldásokra van szükség, amelyek egyaránt illeszthetők a pályázati rendszerhez is. Ez azt is jelenti, hogy a pályázati források feltérképezése és részletes ismerete mellett ugyan olyan fontossá vált a pályázó szervezetek felkészítése a pályázati folyamatra és a fejlesztési projektek strukturálása. Ez a pályázat készítésen és menedzsmenten túlmutató stratégiai szemléletet és széleskörű tapasztalatokon nyugvó komplex megközelítést igényel.

Szolgáltatásaink ezért a piacon általában elérhető pályázat írás és pályázati projektmenedzsment mellett többek között magukban foglalják:

  • a cégcsoport szinten legmegfelelőbb pályázó szervezet kiválasztását és felkészítését az adott pályázati megoldásokhoz,
  • innovációs és fejlesztési projektek generálását, azonosítását a pályázati konstrukciók függvényében Ügyfeleink rövid- középtávú beruházási tervei, elképzelései alapján,
  • vállalások optimalizálását cégcsoport szinten is értelmezve,
  • a fentiek alapján Ügyfeleink számára optimális pályázati feltételeket biztosító stratégia kialakítását és megvalósításának támogatását.

Tapasztalataink kiterjednek a pályázói oldal teljes körű támogatására, ugyanakkor az intézményi oldal számára végzett számos megbízásunk következtében pályázatok kezelésében, értékelésében, bírálatában is jelentős gyakorlattal rendelkezünk. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy Ügyfeleink igényeinek komplex, testre szabott szolgáltatásokkal feleljünk meg, amelyek felölelik az üzleti, finanszírozási, jogi, műszaki és közbeszerzési területeket egyaránt.