Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/accessio/public_html/kTools/kMySQL.php on line 21
Accessio Menedzsment

GINOP-5.3.1-14-2015-00026

Kedvezményezett neve: KPMG Tanácsadó Kft.

Projekt címe: Munkáltatói átvilágítás és javaslattétel a rugalmas foglalkoztatás elterjesztése érdekében, különös tekintettel a munkaerőpiacon legjobban érintett csoportok lehetőségeinek javítására

Támogatás összege: 149 500 000 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Tényleges befejezés dátuma: 2017. március 31.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.1-14-2015-00026

A projekt tartalmának bemutatása:

A Széchenyi 2020 „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” című konstrukciója keretében megvalósult projekt során a KPMG Tanácsadó Kft. által vezetett konzorcium magyarországi kis- és középvállalkozások számára nyújtott tanácsadást a rugalmas foglalkoztatás elterjesztése érdekében, hogy az igénybe vevő cégek javíthassák szervezeti hatékonyságukat és növelhessék versenyképességüket.

A rugalmas munkavégzési formák bevezetésének lehetőségeivel kapcsolatban a KPMG díjmentes tanácsadást kínált, a tanácsadást igénybe vevők pedig vissza nem térítendő európai uniós támogatást kaphattak a fejlesztési tervben felvázolt javaslatok megvalósítására. A finanszírozásra kizárólag azon cégeknek volt lehetőségük pályázni, melyek előzőleg a tanácsadási szolgáltatást igénybe vették.

A projektünk során 80 KKV átvilágítása történt meg, összesen mintegy 1600 munkavállalóval. Az átvilágított vállalatok számára – a helyzetelemzéseink alapján – javaslatokat tettünk arra vonatkozóan, hogy miként tehetnek szert belső hatékonyság növelésére a rugalmas foglalkoztatási formák alkalmazásával. Tekintettel konzorciumunk diverzifikált felépítésére, az átvilágításokban részt vevő kollegáink rendkívül széles spektrumú szaktudással támogatták a projekt sikerességét.

A konzorcium vezetője a KPMG Tanácsadó Kft., tagjai az Accessio Menedzsment Kft., az Otthon Segítünk Alapítvány és a Naturpark Térségfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. voltak.